onsdag 13 februari 2013

Dags att lämna Fågelboet!
Sverige. Här har man nu levt i 21,5 år. Någon semester förutom danmark har min inte haft sen man var runt 12 år. Vinter ut, vinter in. Man känner kölden riva i ansiktet och man ser inget på grund av att det snöar. Det är då, vid den punkten, då man tänker sig långt, långt bort. Att få komma till ett nytt land, med ny miljö, ny kultur, nya människor. Fantasier om att få komma bort, till varmare länder, Tänk er två veckor i Thailand och varje dag ska se ut så här:

Man går upp på morgonen,går ner på hotellet och äter en stor frukostbuffé. Efter det så tar man sin mediaspelare, tar en drink och sätter sig vid poolen. Då och då så går man ner i poolen och svalkar sig, sen upp igen. Man bara glassar enda in på eftermiddagen. Sen går man och äter någon billig snabbmat och dricker en blaskig läsk. Efter det så åker man iväg och ser något sevärdigt/ kulturellt, så man får uppleva landets kultur. På sen eftermiddag åker man hem till hotellet igen, tar en dusch, på med nya kläder, sen åker man iväg på en soft restaurang. Där äter man precis vad man ha, och förfestar med de drycker som finns på restaurangen. Efter det så glider man bara runt på de olika uteställen där finns, och ha kvällar att minnas för resten av livet, med dina vänner.

Jag och ett par vänner, satt igår och diskuterade utomlands jobb. En av mina vänner hade sökt ett jobb i Cypern, och faktist fått intervju. Tjänsten gällde i ett halvår. Jag funderar absolut på att söka det där jobbet. De behövde folk sa hon. Så varför inte chansa?. Det vore sjukt skönr att få lämna Sverige ett tag. Man borde spara så mycket man bara kunde där och sedan åkt på semester i Thailand. Dags att lämna fågelboet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar